top of page
Writer's pictureDIMITRIOS DIMOPOULOS

Βράβευση enervillas στα Tourism awards 2019


enervillas passive house solar panel

Οι enevillas είναι μια πράσινη , έξυπνη βιωματική εμπειρία φιλοξενίας από το μέλλον… Δυο βίλες που δημιουργούν ένα υγιεινό και άνετο εσωτερικό περιβάλλον για τους φιλοξενούμενους χωρίς να επιδρούν αρνητικά στη φύση οδηγώντας μας σε έναν καθαρό, υγεινό και ασφαλές αύριο. Εσωτερικό περιβάλλον υγιεινό , άνετο με φρέσκο, καθαρό αέρα και άπλετο φυσικό φως. Θερμική άνεση με σταθερή θερμοκρασία και ιδανική υγρασία χωρίς τοξικά υλικά. Δυο κτίρια που παράγουν περισσότερη ενέργεια από όση καταναλώνουν με φωτοβολταικά με βασική αρχη ότι η φτηνότερη ενέργεια είναι ο ήλιος και ο σωστός βιοκλιματικός σχεδιασμός. Το περιβάλλον πάντα σε πρώτη γραμμή από τα την διαχείριση του νερού , την ανακύκλωση ως τη χρήση διάφορων προϊόντων.

Όλες οι τεχνολογίες αιχµής και οι τελευταίοι αυτοµατισµοί ενοποιήθηκαν στις καινοτόµες βίλλες στοχεύοντας στη βελτίωση της εµπειρίας των φιλοξενούµενων. Hi-tech τηλεοράσεις, σενάριο καλωσορίσµατος, σενάριο αναχώρησης, ύπνου, κλπ. ώστε να προσαρµόζονται κατάλληλα ο φωτισµός, η θερµοκρασία, οι κουρτίνες και τα ρολά σε κάθε περίσταση.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΤΕ

 2 ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ 250Μ2 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ 50Μ2  ΙΔΙΩΤΙΚΟ BARBEQUE ΣΕ ΚΗΠΟ 500Μ2  3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ  5 ΜΠΑΝΙΑ

 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΩΙΝΟ  ΔΩΡΕΑΝ NETFLIX ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΜΑΤΙΟ (5 Flat TV – 1 55’’)  ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

 ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

 ΔΩΡΕΑΝ WI-FI PANTOY  ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ και ΕΚΤΥΠΩΤΗ  ΑΝΣΑΝΕΡ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ



6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page